Meer weten?

Wat begon als hobby groeide uit naar een passioneel bijberoep. Car Care Arendonk ontstond waar een glanzende auto centraal moet staan.

De aankoop van een auto is een forse investering. De auto komt glanzend van een dealer vandaan. Dit wilt u graag zo houden. Maar uw autolak krijgt veel te verduren en wordt blootgesteld aan verschillende soorten vervuiling zoals stof, vogelpoep, een verkeerde handwasbeurt, carwash, zure regen, sneeuw, strooizout, ... . Door deze aantasting van de lak vermindert de uitstraling van uw auto. Het is dus noodzakelijk om uw auto zo goed mogelijk te verzorgen.

Of het nu gaat om een professionele handwasbeurt volgens de regels van de kunst, wegwerken van kleine krasjes, het verwijderen van vlekken uit het interieur, polijsten of een complete make-over voor uw auto, alles is mogelijk bij Car Care Arendonk.

Uw dagelijkse auto, cabrio, oldtimer, bestelwagen of rally- en concours auto? Bij Car Care Arendonk kan door know-how en de beste produkten van Meguiar's elke auto terug in showroomstaat worden verzorgt.

Kijk gerust even rond in ons aanbod van mogelijke verzorgingen, de prijzen op deze website zijn indicatief. Er wordt steeds in overleg en op maat van de klant gewerkt.

Car Care Arendonk werkt veelal op locatie, want elke auto verdient om er peikfijn uit te zien.